Nahrin Fehérje italpor banán ízű (500 g)

Nahrin Fehérje italpor banán ízű (500 g)
Összetétel:
•Fehérjével gazdagított írópor
•Tejfehérje
•Banánpor
•Szójalecitin emulgeáló szer
•Természetes aromák
•Guármag liszt sűrítő szer
•Édesítő szer (Acesulfam K és Sucralose)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
•Vaj előállításakor író keletkezik
•Az író az egyik legértékesebb fehérje
–írófehérje
–ideális az izmok felépítéséhez még fogyókúra idején is
–táplálkozási szakértők különösen értékesnek tartják a tejírót

5 ok, hogy miért:

A fehérjék között ez tartalmazza a legtöbb esszenciális aminosavat
–izmaink 35% -ban speciális aminosavakból állnak
Minél több ilyen aminosavat tartalmaz egy élelmiszer, annál jobb az izmaink számára

A tejíró magas értéket képvisel
–A táplálkozási fehérjék hatékonyságának mértéke:
•egy bizonyos mennyiségű fehérjével mennyi sejtnövekedést lehet elérni
•e tejíró fehérje értéke 104, amely a tojás 100-as referencia értékénél is nagyobb

A tejíróban lévő fehérjét gyorsan feldolgozza a szervezet
–kedvező az izom számára
–hamar beépül az izmokba
•mivel nagyon kicsi molekulákból áll
•ezeket a bélrendszer gyorsan abszorbeálni tudja

Az írófehérje elősegíti a glutathion termelését, amely a sejteket védi a szabadgyökök káros hatásától
–A glutathion a leghatékonyabb gyökfogó
–Az írófehérje az anyatej után a legmagasabb arányban tartalmazza a cystein nevű aminosavat, és ez szükséges a szervezet számára, hogy glutathiont tudjon létrehozni

Az összes fehérje közül az írófehérje tartalmazza a legnagyobb arányban a tryptophan nevű aminosavat, amely a nyugodt, jó alvást biztosítja
–Az ok: csak a tryptophan tudja felpörgetni a serotonin (boldogság hormon) termelését

•A tejfehérjék egy komplex műszaki eljárással (az ún. hőbontással, vagy krakkolással) jönnek létre
•Ezt az eljárást alkalmazzák a különféle zsírtartalmú tejek előállítására is
–1. lépés: a tej felosztása tejszínre és sovány tejre (ez egy kíméletes szűrőeljárás)
–2. lépés: a fehérjék szétbontása kazeinre és írófehérjére (a kazein kb. 80%-ot tesz ki)

A fehérjék természetes formában maradnak úgy, ahogy a tejben találhatók

A shake elkészítése:
4 púpozott evőkanálnyi (kb. 30g) port keverjen el alaposan (esetleg shakerben) 2dl sovány tejjel
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
unas_472892
Tömeg
500 g/db
Webáruház készítés